Polosuché medoviny, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Toto za studena vyráběné medové víno čeká na široké publikum z řad příznivců vína i tradičních medových vín. Naše nejjemnější medy zrají v moštu z moravských odrůd...
Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Zweigeltrebe. Je vyráběna za studena osvědčenou vinařskou technologií.
Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy Frankovka 2018 výběr z hroznů. Tato šarže je dozrávaná 6 měsíců ve středně vypáleném barikovém sudu z amerického dubu.
Nízkoalkoholická jemně perlivá norská medovina je výsledkem spolupráce s přáteli z Augustowska Miodosytnia v Polsku. Spojili jsme síly a vyrobili osvěžující moderní medovinu z...
V Mjøderiet dělají megamix každý rok. Jedná se o unikátní směs různých medovin a/nebo přísad, se kterými pracovali po celý rok. Poté do směsi přidají další ingredience a...
Polosuchá svěží višňová medovina z Polska. Světle červená barva, třešňové aroma, suchá chuť s jasně vnímatelným medem a jemnou příchutí dubu.
Méně sladká slovinská medovina je vyrobená studenou cestou z květových medů a zralých višní. Nabízí živou a svěží višňovou chuť vyváženou přirozenou sladkostí.
Jemná kořenito-bylinná polosuchá polská medovina kategorie cworniak (25% medu). Lehkou sladkost doprovázejí nápadné kyselinky. Krásné svěží pití k lehkým pokrmům, salátům.
Představujeme vám první novodobou estonskou medovinu. Medovina ve své původní dobrotě! Sušší a s bohatým aromatem.
Tato irská medovina je lahodná, suchá medovina tradičního stylu, krásně ostrá s příjemnou citrusovou medovou příchutí. Nejlépe chutná vychlazená nebo na ledu jako nápoj před...
Osvěžující medovina ve stylu melomelu vyrobená z kyselého wexfordského černého rybízu krásně vyvážená s tmavými višněmi, temperovaná s nádechem medu.
První česká šumivá medovina z Medárny Hrádek. Vyráběná ručně tradiční metodou druhotné fermentace v lahvi. Šumivé víno se hodí na všechny slavnostní události nebo jako luxusní...
Nádherná 3letá tradiční medovina fermentovaná z medu z pomerančových květů, která zrála posledních 12 měsíců v dubovém vinném sudu z francouzského dubu, aby jí dodala zajímavou...
Nádherná tříletá tradiční medovina fermentovaná z medu z pomerančových květů, která zrála posledních 12 měsíců v dubovém portském sudu. Vychutnejte si tuto lahodnou, suchou...
Tento polský trójniak je vyroben kvašením z aromatického včelího medu s přídavkem ovocných šťáv a koření. Na medovinu bylo použito 33% medu.
Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Zweigeltrebe. Je vyráběna za studena osvědčenou vinařskou technologií.