Sladké medoviny, Strana 9
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Německá medovina vyrobená studenou cestou s jablečným moštem a vánočním kořením. Velmi dobrá je ohřátá, ale i vychlazená může být osvěžující. Vánoční aroma, v chuti příjemně...

Německá medovina vyráběná studenou cestou s jahodami, chilli a zázvorem. Výrazné aroma jahod s podkresem zázvoru. V chuti sladká chuť šťavnatých jahod s příjemným podkresem...

Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti,...

Medovina kvašená z letních květových medů a jablečného a kdoulového moštu. Vyvážená harmonická sladká ovocná chuť s jemnými tóny kyselinek. Velmi lehké osvěžující pití.

Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z květových medů

Norská sladká višňová medovina

Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.

Klasická medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květových medů, zejména slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.

Ušlechtilý výrazně sladký polský „dwójniak“, který vznikl kvašením medu, čerstvě lisované malinové šťávy a vody. Je dozrávaný 3 roky.

Ušlechtilý polský dwójniak s přídavkem ovoce z lokálního hruškového sadu. Obsahuje 50% medu a čerstvě vylisovanou hruškovou šťávu. Medovina výrazně vyzrálá, jemná, s vysokou...

Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je...