Česká medovina, Strana 7
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby
Lahodná medovina vyráběná za studena z nektarových a medovicových medů působí výrazně vinným dojmem.
Velmi intenzívní chuť višní v kombinaci se sladkostí medu řadí tuto medovinu mezi nejlepší ovocné medoviny na trhu.
Melomela vyrobena pouze z jablečného moštu z lokálních jablek a květového medu. Výroba probíhá za nízkých teplot ihned po zmoštování jablek. Melomela hnědočervené barvy a...
Medovina vyrobena z květového medu s přídavkem třešní. Polosladká medovina světle růžové barvy, velice jemné chuti a ovocné vůně.
Limitovaná edice jiskřivé medoviny s červeným rybízem z podhůří Orlických hor je vyráběná studenou cestou v rodinné firmě Pleva v Potštejně. Oceněná zlatou medailí na Mead...
100% borůvkový mošt z kanadských borůvek pěstovaných na místní farmě získal po prokvašení v kombinaci s květovým medem jedinečný charakter. Med a borůvky se skvěle doplňují a v...
Výrazně voňavá a velmi sladká medovina vyrobená řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Výraznou sladkost vyvažuje příjemná vinná kyselinka. Jsou vám Müllerky málo...