Česká medovina, Strana 7
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby
Výpis produktů
Příjemná medová chuť této klasické medoviny byla ceněným nápojem našich předků.
Jemné tóny vyluhovaných mandlí zlehka dokreslují medovou chuť tradičně vyráběné medoviny.
Decentně nahořklá ořechová příchuť je oblíbenou variantou medoviny z jižních Čech.
Opravdu jemně skořicový nádech této medoviny nijak nepřekresluje typický medový charakter tradičního nápoje našich předků.
Tradiční kombinace staročeského koření s přidaným citrónem charakterizuje tuto oblíbenou medovinu.
Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky kvašená ze směsi květových medů, z nichž v chuti zůstala velmi výrazná lípa
Polosladká jablečná medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Výrazná, ale příjemně nahořklá chuť jablíček v podkresu medových tónů.
