Dárek pro přítele nebo manžela, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů

Heimdall je jedním z nejpodivuhodnějších severských bohů. Je synem Ódina a pravděpodobně všech devíti dcer boha moře Aegira. Jeho hlavním úkolem je hlídat sídlo bohů v Ásgardu.

Medovina je vyrobená z květového medu přirozeným dozráváním ve francouzských sudech systémem postupného staření Solera. Je výběrem nejlepších medovin, kdy stáří nejstarší složky...

Speciální edice v keramické "retro" lahvi. Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká...

Medovina Včelovina je vyrobená podle originální receptury ze tří druhů slovenských medů. Tato limitovaná edice dozrávala 15 měsíců v dubových sudech po karibském rumu, díky...

Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 15 měsíců v barikovém sudu od americké whiskey.

Sladký polský dwójniak se zajímavě sladkokyselou rybízovou chutí. Vyrábí se v ideálním poměru, spojením 1 objemového dílu včelího medu s 1 objemovým dílem vody, kde více než 30%...

Sladká polská medovina "Svařený rybíz" kategorie dwójniak je vyráběná s rybízovou šťávou a s přídavkem hřebíčku.


Řemeslný półtorak s velmi sladkou medovou chutí přerušenou nádechem šťavnatých malin. Vyrábí se spojením 1 dílu medu s 0,5 dílu vody, kde více než 30% vody bylo nahrazeno...


Jemná kořenito-bylinná polosuchá polská medovina kategorie cworniak (25% medu). Lehkou sladkost doprovázejí nápadné kyselinky. Krásné svěží pití k lehkým pokrmům, salátům.

Ušlechtilý polský dwójniak s přídavkem ovoce z lokálního hruškového sadu. Obsahuje 50% medu a čerstvě vylisovanou hruškovou šťávu. Medovina výrazně vyzrálá, jemná, s vysokou...



Dánská medovina s chutí čistého medu. Ren Mjød se vyrábí výhradně z nejlepšího a nejchutnějšího medu pozdního léta a také malého množství medu lipového nebo vřesového.

Černý rybíz, maliny a spousta slunečnicového medu jsou ingrediencemi první belgické medoviny značky De Mederie. Zrála v dřevěných sudech. Odkazuje na desku Red Hot Chili...

Osvěžující medovina ve stylu melomelu vyrobená z kyselého wexfordského černého rybízu krásně vyvážená s tmavými višněmi, temperovaná s nádechem medu.

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže

Belgická medovina 4 roky vyzrálá ve dvou sudech! Tato medovina je extra speciální, protože zrála ne méně než 4 roky v různých sudech po whisky a poté zrála dále v sudu po bourbonu.