Ovocné medoviny - Melomely, Strana 8
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Nejovocnější litevská medovina vyrobená z medu z letních květů a vybraných malin. Ohromující voňavá vůně, s výraznou malinovou chutí a jemnou medovou dochutí. Použito min. 50%...

Sladká litevská medovina vyrobená kvašením z letního medu a třešní se vyznačuje bohatou rubínovou barvou, příjemným aroma, vyváženou sladkokyselou kořenitou chutí a trpkostí v...

Norská velmi sladká ovocná ostružinová medovina

Tato jablečná medovina je vyrobena z jablek z historického sadu Frydenlund severně od Kodaně z roku 1722. Ty byly moštovány a smíchány se světlým jarním medem z jabloňových a...

Velmi sladká norská melomela vyrobená po vzoru tradičních norských vaflí s borůvkovým džemem.

Rosé de Brabant, yay! je nízkoalkoholická lehká medovina kvašená ze slunečnicového medu spolu s lesním ovocem a ostružinami.

Medovina z Vysočiny, se směsí 14 bylin a koření a chmele dochucená višňovým sirupem. Výrazná aromatická chuť višně dodává medovině zajímavý nádech, který oceňují zejména ženy....

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže

Vyrábí se s malým přídavkem šťávy z lesního ovoce.

Thyřina královská medovina vzdává hold první dánské královně Thyře. Medovina má svěží ovocnou vůni, vyváženou sladkost a na závěr jemnou hořkost, připomínající pelyněk.

Trelleborgy byly skandinávské kruhové pevnosti a Mjødgård se touto medovinou pokusil vytvořit nápoj, který by válečníci mohli pít při významných příležitostech. Jedná se o...

Velmi sladká medovina z pozdního letního medu a velkého množství jablečného moštu. Jablka dodávají medovině kyselost a vytvářejí v chuti příjemnou protiváhu k chuťově bohatému...

Svenova královská medovina. Bobule trnek dodávají medovině kyselost, která působí dojmem suché medoviny se svěží ovocnou chutí. Tužebník jilmový se v medovině dobře vyjímá a...

Chuťově bohatá a velmi sladká dánská medovina s medovou a hutnou chutí lesních bobulí jako ostružiny, lesní jahody nebo černý rybíz. Medovina dozrává s dubovými chipsy pro...

Tato medovina z černého rybízu se vyrábí z místně pěstovaného organického černého rybízu a směsi místního řepkového a jetelového medu. Zrála v sudech po bourbonu, které dříve...

Tato medovina z černého rybízu se vyrábí z místně pěstovaného organického černého rybízu a místního medu. Zrála jeden rok v sudech po bourbonu. Chuťové tóny zahrnují rozinky z...

Tato višňová medovina je vyrobena z nejkvalitnějších dánských višní Stevnsbær a místního řepkového a jetelového medu. Část této medoviny zrála v sudu po bourbonu, který dříve...

Věčná medovina patří mezi limitované edice dánského medovinařství Mjødgård. Tato medovina je doopravdy věčná, protože po každém stáčení se zbytek medoviny znovu použije do...

Černý rybíz, maliny a spousta slunečnicového medu jsou ingrediencemi první belgické medoviny značky De Mederie. Zrála v dřevěných sudech. Odkazuje na desku Red Hot Chili...
