Přírodní medoviny, Strana 6
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Medovina je vyrobená z květového medu přirozeným dozráváním ve francouzských sudech systémem postupného staření Solera. Je výběrem nejlepších medovin, kdy stáří nejstarší složky...

Medovina dozrávala 6 měsíců v barikovém sudu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašená převážně z akátového medu. V exkluzivním balení v originální...

Medovina Včelovina je vyrobená podle originální receptury ze tří druhů slovenských medů. Tato limitovaná edice dozrávala 15 měsíců v dubových sudech po karibském rumu, díky...

Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 15 měsíců v barikovém sudu od americké whiskey.


Polosladká slovinská archívní medovina kvašená z květových medů studnou cestou.

Slovinská medovina kvašená z květových medů, sladká, vyráběná studenou cestou.


Německá přírodní medovina vyrobená studenou cestou kvašením španělského kaštanového medu. Upoutá již svojí hlubokou charakteristickou vůní, v chuti je ale medovina nahořklá a...

Německá tradiční medovina kvašená z květových medů vlastní včelí farmy, vyráběná studenou cestou. Jemně nasládlá s příjemným medovým tónem v závěru.

Půl litrová speciální keramická láhev s patentním uzávěrem naplněná nápojem králů pro výjimečné příležitosti. Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti,...