Medoviny vyráběné studenou cestou, Strana 11
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby


Medovina kvašená z letních květových medů a jablečného a kdoulového moštu. Vyvážená harmonická sladká ovocná chuť s jemnými tóny kyselinek. Velmi lehké osvěžující pití.

Medovina kvašená z letních květových medů a hruškového moštu z lokálního sadu. Jemná vůně hrušek a příjemná ovocná šťavnatá hrušková chuť. Lehká polosladká medovina.

Medovina kvašená z květových medů a šťávy z borůvek. Nádherná světle rubínová barva, pronikavá vůně. Chuť je velmi bohatá vyvážená a kompletní, hutně ovocná. Sladkost medoviny...

Medovina kvašená ze šťávy z višní a vlastního květového medu. Opojná vůně a vynikající vyvážená chuť. Višně neztratily nic ze svého typického charakteru. Jedna z...

Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z druhového kaštanového medu. Nyní v tmavé lahvi.

Sladká slovinská medovina vyráběná studenou cestou a kvašená z druhového kaštanového medu. Nyní v tmavé lahvi.

Méně sladká slovinská medovina je vyrobená studenou cestou z květových medů a zralých višní. Nabízí živou a svěží višňovou chuť vyváženou přirozenou sladkostí.

Ušlechtilý výrazně sladký polský „dwójniak“, který vznikl kvašením medu, čerstvě lisované malinové šťávy a vody. Je dozrávaný 3 roky.