Polosladké medoviny, Strana 5
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Polosladká norská medovina vyrobená spolu s pomerančovou šťávou a kůrou. Mjød je víno vyrobené z medu a má prastaré kořeny v Norsku.

Ovocná medovina z jihomoravského včelařství z Mutěnic vyráběná studenou cestou. Hroznový mošt v kombinaci s květovým medem se skvěle doplňuje a v chuti vyniká sladkost medu s...

Sladká višňová medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Ve vůni i chuti je višeň ohromující, v chuti jemně nahořklá až trpká. Prostě tekuté višně...

Melomela vyrobena pouze z jablečného moštu z lokálních jablek a květového medu. Výroba probíhá za nízkých teplot ihned po zmoštování jablek. Melomela hnědočervené barvy a...

Medovina vyrobena z květového medu s přídavkem třešní. Polosladká medovina světle růžové barvy, velice jemné chuti a ovocné vůně.

Příjemná medová chuť této klasické medoviny byla ceněným nápojem našich předků.

Jemné tóny vyluhovaných mandlí zlehka dokreslují medovou chuť tradičně vyráběné medoviny.

Decentně nahořklá ořechová příchuť je oblíbenou variantou medoviny z jižních Čech.

Opravdu jemně skořicový nádech této medoviny nijak nepřekresluje typický medový charakter tradičního nápoje našich předků.

Tradiční kombinace staročeského koření s přidaným citrónem charakterizuje tuto oblíbenou medovinu.