Polosladké medoviny, Strana 5
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Štavnatá sladkokyselá melomela vyrobená se sušeným černým rybízem.
Sladkokyselé víno s výrazným aroma červeného a černého rybízu. Chuť je velmi bohatá, hutná a vyvážená. Příjemně se snoubí sladkost, jemná hořkost, šťavnatost a kyseliny.
Chuť medu a sušeného šípku. Kvašená medovina vyráběná studenou cestou z křivoklátských medů. Šípek se projevil intenzívní barvou, příjemným svěžím aroma a plnou chutí, kterou...
Medovina kvašená se sušenými švestkami. Ve vůni výrazná kořenitost, chuť svěží ovocná s příjemnými kořenitými až hořkými tóny.
Medovina vyrobena studenou cestou z jarního květového medu s krásnou zlatavou barvou a velmi jemnou vyváženou chutí.
Výjimečně plná bylinná medovina vyrobená s květy levandule. Intenzívní levandulové aroma, v chuti polosladká, mírně nahořklá, výrazná chuť levandule se mísí se závorem. V dlouhé...
Polosladká kvašená medovina z medu přímo od včelaře vařená podle staré receptury a zvýrazněná zázvorem. Ideální pití na chladné dny a je vhodná i k ohřevu.
Svařená medové víno je trójniak s jemnou kořeněnou a citrusovou chutí.
Polosladká norská medovina vyrobená spolu s pomerančovou šťávou a kůrou. Mjød je víno vyrobené z medu a má prastaré kořeny v Norsku.
Limitované edice medoviny kvašené za studena z pohankového medu z oblasti Letohradu s originální a zároveň jemnou chutí. Skvělý způsob jak si dopřát pohanku. Obsahuje prospěšné...
Ovocná medovina z jihomoravského včelařství z Mutěnic vyráběná studenou cestou. Hroznový mošt v kombinaci s květovým medem se skvěle doplňuje a v chuti vyniká sladkost medu s...
Sladká višňová medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Ve vůni i chuti je višeň ohromující, v chuti jemně nahořklá až trpká. Prostě tekuté višně...
První řemeslná medovina Apis s přídavkem chilli papriček a zázvoru.
