Polosladké medoviny, Strana 5
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Kouřové až kávové aroma na první nádech charakterizuje tuto řemeslnou medovinu kvašenou z květových medů spolu s kořenem hořce. Chuť je dle očekávání hořká a to velmi...

Medovina vyrobena studenou cestou z jarního květového medu s krásnou zlatavou barvou a velmi jemnou vyváženou chutí.





Sladká višňová medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Ve vůni i chuti je višeň ohromující, v chuti jemně nahořklá až trpká. Prostě tekuté višně...

Polosladká norská medovina vyrobená spolu s pomerančovou šťávou a kůrou. Mjød je víno vyrobené z medu a má prastaré kořeny v Norsku.

Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky kvašená ze směsi květových medů, z nichž v chuti zůstala velmi výrazná lípa

Melomela vyrobena pouze z jablečného moštu z lokálních jablek a květového medu. Výroba probíhá za nízkých teplot ihned po zmoštování jablek. Melomela hnědočervené barvy a...