Polská medovina, Strana 4
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby
Ušlechtilý výrazně sladký polský „dwójniak“, který vznikl kvašením medu, čerstvě lisované malinové šťávy a vody. Je dozrávaný 3 roky.
Medovina vyrobená v klasickém polském stylu "dwójniak" - pouze z vody a medu. Je to medovina vařená, což znamená, že se směs vody a medu před kvašením povaří.
Ušlechtilý polský dwójniak s přídavkem ovoce z lokálního hruškového sadu. Obsahuje 50% medu a čerstvě vylisovanou hruškovou šťávu. Medovina výrazně vyzrálá, jemná, s vysokou...
Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je...
Tato výjimečně vydařená chuťově výrazná polosladká polská medovina s květinovým buketem kvašená z jarních medů. Svěží, světlá, zlatá.
Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.
V této polské medovině kategorie trójniak vás ohromí silné aroma kávových zrn, mezi kterými pronikají jemné tóny kvetoucí louky. Ladná hořkost kávy je vyvážena polosladkou...
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže