Sladké medoviny, Strana 11
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Velmi sladká norská melomela vyrobená po vzoru tradičních norských vaflí s borůvkovým džemem.
Thyřina královská medovina vzdává hold první dánské královně Thyře. Medovina má svěží ovocnou vůni, vyváženou sladkost a na závěr jemnou hořkost, připomínající pelyněk.
Velmi sladká medovina z pozdního letního medu a velkého množství jablečného moštu. Jablka dodávají medovině kyselost a vytvářejí v chuti příjemnou protiváhu k chuťově bohatému...
Dánská medovina s chutí čistého medu. Ren Mjød se vyrábí výhradně z nejlepšího a nejchutnějšího medu pozdního léta a také malého množství medu lipového nebo vřesového.
Tato medovina z černého rybízu se vyrábí z místně pěstovaného organického černého rybízu a místního medu. Zrála jeden rok v sudech po bourbonu. Chuťové tóny zahrnují rozinky z...
Tato višňová medovina je vyrobena z nejkvalitnějších dánských višní Stevnsbær a místního řepkového a jetelového medu. Část této medoviny zrála v sudu po bourbonu, který dříve...
Věčná medovina patří mezi limitované edice dánského medovinařství Mjødgård. Tato medovina je doopravdy věčná, protože po každém stáčení se zbytek medoviny znovu použije do...
Syn broskve! je velmi vydařená belgická broskvová medovina. Roční zrání na sudu po ex-meruňkové pálence.
Černorybízová belgická medovina zrající v sudu od červeného vína.
Belgický Original Sin V.3.0 je třetí šarže jablečné medoviny. Byla vyrobena mimo jiné z organické jablečné šťávy z Reine des étoiles, Belle de Boskoop, Joseph Mulsh, Golden...
Tato výjimečně vydařená chuťově výrazná polosladká polská medovina s nádechem pohanky a močálového lesního medu vyniká tmavě jantarovou barvou.
V této sladké polské medovině ucítíte výrazné aroma zralého jabloňového sadu během babího léta. Sladká jemně peprná chuť šťavnatých vyzrálých jablek.
Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrávala v...
