Slovenská medovina, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby
Amorosa je nejnovější řada řemeslné edice Včeloviny kategorie pyment, která je vyráběná fermentací čerstvě vylisované hroznové šťávy odrůdy Moravský muškát s voňavým slaďoučkým...
Jemně perlivý alkoholický nápoj vyrobený fermentací letního nektarového medu a hroznových šťáv. K výrobě je použito více odrůd, jejichž základem je Chardonnay z Blatničky....
Klasická medovina příjemné medové chuti, vyrobená kvašením z květových medů, zejména pozdně letních s převahou slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.
Jemně perlivý nápoj vyrobený z nejlepších druhů slovenského květového medu. Zářivá barva a hravé bublinky vás už při prvním doušku okouzlí dokonale svěžím chuťovým zážitkem.
Jemně perlivý nápoj vyrobený z nejlepších druhů slovenského květového medu a rybízové šťávy. Šťavnatá chuť a jiskřivé bublinky vás už při prvním doušku polechtá na jazyku a...
Kouřové až kávové aroma na první nádech charakterizuje tuto řemeslnou medovinu kvašenou z květových medů spolu s kořenem hořce. Chuť je dle očekávání hořká a to velmi...
Aperitiv vyrobený na bázi medoviny, obohacený výtažkem z citrusů a léčivých bylin. Osvěžující chuť citrusů s magickou silou bylin skrývá nezapomenutelný zážitek v každé kapce...
Aperitiv vyrobený na bázi medoviny, obohacený zázvorovým výtažkem a výtažkem z léčivých bylin. Opojná sladkost medu s jemně pikantním nádechem zázvoru pohladí tělo i duši.
Aperitiv vyrobený na bázi medoviny, obohacený směsí léčivých bylin. Lahodná chuť medu a jemná hořkost 18 druhů bylin a koření vytváří dokonalou harmonii tohoto výjimečného nápoje.
Aktuální varianta Tekovské medoviny je vyráběna již bez přidání koření a bylinek a zachovává si výrazně přírodní charakter.
Jedinečný recept této nejstarší slovenské medoviny má své počátky v roce 1973, kdy započala novodobá renesance medoviny. Je vyráběná tepelnou cestou z květových medů a dochucená...
Výrazně tmavá barva a jemně nahořklá chuť nemá svůj původ v lesní medu, ale v pečlivě vybraném koření a bylinkách.
Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým...
Delikátní slovenská medovina, jejíž chuť zvýrazňuje nádherné aroma růže. Medovina je k dispozici pouze v této dárkové limitované edici.
Světle červená barva medoviny upozorňuje na ovocný charakter. Medovina je kvašená z výběrových květových medů spolu s vylisovanými plody borůvek z vlastního sběru. Polosladká...
Archívní medovina dozrávala přibližně 1 rok v barikovém sudu z amerického dubu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.
Prémiová ovocná medovina. Jarní dotek slunce, slunečné paprsky deroucí se korunami stromů, chutě babičina višňového štrůdlu.
Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".
Delikátní bariková medovina z pomezí slovenského Pohronského Inovce a Tribeče. Tekovská medovina je vyráběna s vysokým podílem akátového medu.