Methegliny, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Tradiční polosladká litevská medovina vyráběná podle receptu z roku 1959. Medovina má zlatavou barvu a vyrábí se z přírodního medu, lipových květů a jalovcových bobulí. Příjemně...

Medovina vynikajícího aroma a chuti, kterou získala z květu černého bezu. Je vyráběná studenou cestou z medů oblasti CHKO Broumovsko.




Oblíbená aromatizovaná mandlová medovina. Aroma a chuť mandlí je příjemně pikantní a dodává medovině sváteční osobnost.



Tradiční polosladká litevská medovina Trakai je pojmenována po starém hlavním městě Litvy a vyrábí se podle staré receptury.


Výrazně tmavá barva a jemně nahořklá chuť nemá svůj původ v lesní medu, ale v pečlivě vybraném koření a bylinkách.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin. V Trnavské medovině jsou ukryty dary slunce, rozmanitost a nekonečná pestrost...


Pro podporu trávení jako digestiv doporučovaná hořká medovina s intenzivní kombinací 21 druhů koření a bylinek.

Původní receptura klášterní medoviny s 9 druhy koření a bylin navodí klidnou a duchovní atmosféru.

Znamenitá kombinace klasické medoviny dochucené chmelem, zázvorem a dalšími druhy koření a bylin vás okouzlí v zimním období mírně ohřátá.