Medoviny, Strana 4
-
oceněné
-
přírodní
-
jednodruhové
-
kořeněno-bylinné
-
ovocné - melomely
-
archívní a barrique
-
limitované edice
-
nízkoalkoholické
-
frizzante / perlivé
-
šumivé ("šampaňské")
-
vyráběné studenou cestou
-
dárkové
-
doporučené na ohřev
-
v keramice
-
v kanystrech
-
v bag-in-boxech
-
po kartonech
-
malá balení
-
aromatizované
-
dezertní
-
podle sladkosti
-
podle země výroby
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Tradiční medovina z Vysočiny v bio variantě s přidaným kořením, bylinkami a chmelem. Dobarvená karamelem.

Vinná medovina se vyrábí kvašením ze včelího medu a vinného moštu odrůdy Muškát Ottonel z Velkých Pavlovic. Medovina je velmi sladká a ocení ji milovníci sladkých vín i tradiční...

Tato medovina je vyrobena z včelího medu, vinného moštu odrůdy Frankovka.


Tradiční polosladká litevská medovina vyráběná podle receptu z roku 1959. Medovina má zlatavou barvu a vyrábí se z přírodního medu, lipových květů a jalovcových bobulí. Příjemně...

Medovina vynikajícího aroma a chuti, kterou získala z květu černého bezu. Je vyráběná studenou cestou z medů oblasti CHKO Broumovsko.


Slaďoučká borůvková medovina je lahodný alkoholický nápoj vyrobený přírodním kvašením květového medu a šťávy z borůvky, která dodává medovině osvěžující ovocný nádech.


Oblíbená aromatizovaná mandlová medovina. Aroma a chuť mandlí je příjemně pikantní a dodává medovině sváteční osobnost.


Tradiční polosladká litevská medovina Trakai je pojmenována po starém hlavním městě Litvy a vyrábí se podle staré receptury.