Medoviny, Strana 9
-
Sezónní medoviny
-
oceněné
-
přírodní
-
jednodruhové
-
kořeněno-bylinné
-
ovocné - melomely
-
archívní a barrique
-
limitované edice
-
nízkoalkoholické
-
frizzante / perlivé
-
šumivé ("šampaňské")
-
vyráběné studenou cestou
-
dárkové
-
doporučené na ohřev
-
v keramice
-
v kanystrech
-
v bag-in-boxech
-
po kartonech
-
malá balení
-
aromatizované
-
dezertní
-
podle sladkosti
-
podle země výroby
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Jemná kořeněná medovina s přídavkem chmele - žatecký poloraný červeňák. Tato edice se již výrazně liší od původní hradní luženské medoviny. Nepřehlédnutelnou charakteristiku...
Radomilická medovina je vyráběna kvašením z květového medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Je obohacena o propolis, což medovině zaručuje výraznější chuť pryskyřice a...
Radomilická medovina je vyráběna kvašením z lesního medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Na výrobu je použit med z pozdních letních snůšek. Medovina má výraznější chuť i...
Radomilická medovina je vyráběna z včelího květového medu z oblasti jižních Čech – Vodňanska. Výroba medoviny probíhá studenou cestou pro zachování vzácných vlastností medu....
Vánoční alternativa pro svařené víno.
Velmi aromatická a příjemná medovina kvašená a vyráběná studenou cestou. Výrazná intenzívní vůně bezinky, krásná zlatavá barva a vyvážená sladko-kyselá chuť.
Štavnatá sladkokyselá melomela vyrobená se sušeným černým rybízem.
Sladkokyselé víno s výrazným aroma červeného a černého rybízu. Chuť je velmi bohatá, hutná a vyvážená. Příjemně se snoubí sladkost, jemná hořkost, šťavnatost a kyseliny.
Chuť medu a sušeného šípku. Kvašená medovina vyráběná studenou cestou z křivoklátských medů. Šípek se projevil intenzívní barvou, příjemným svěžím aroma a plnou chutí, kterou...
Medovina kvašená se sušenými švestkami. Ve vůni výrazná kořenitost, chuť svěží ovocná s příjemnými kořenitými až hořkými tóny.
Medovina vyrobena studenou cestou z jarního květového medu s krásnou zlatavou barvou a velmi jemnou vyváženou chutí.
Včely jsou naše radost. Medovinu máme rádi. Medovina je med proměněný fermentací na medové víno. Náš med pochází z Vysočiny.
Lahodná medovina vyráběná za studena z nektarových a medovicových medů působí výrazně vinným dojmem.
