Polosladké medoviny, Strana 8
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Polská medovina kategorie Trójniak je kvašená z jednoho dílu medu a dvou dílů vody. Je vyráběna podle rodinného receptu a studenou cestou.
Sluneční medovina se vyrábí z medu nasbíraného ve vlastním včelíně, květů pampelišek rozkvetlých na zatopených loukách u včelína a šťávy z bobulí sbírané v okolních vesnicích.
Medovina kvašená se sušenými švestkami. Ve vůni výrazná kořenitost, chuť svěží ovocná s příjemnými kořenitými tóny.
Základ tradiční medoviny tvoří naše chuťově vyvážené, ceněné medy. Je připravena metodou za studena a zraje v akátovém sudu. Dřevitý podtón, který je pro vzniklou chuť typický,...
Dánské léto v lahvi. Bezová medovina je svěží, uhasí žízeň a je letní sladký, jak v chuti, tak vůni je bezový květ velmi výrazný a je jednoznačně jeho dominantním charakterem....
Svěží, ovocná a květinová dánská medovina je polosladká, kde použitý med v kombinaci s bylinami dodávají ovocný zážitek a snižují pocit sladkosti. Jedinečná medovina s velmi...
Prémiová ovocná medovina kvašená z letního medu spolu borůvkovou šťávou a s dotekem malin a rybízu. Vynikající vzpomínka na letní večer za svitu hvězd.
Zlatá včela se vyrábí procesem kvašení z roztoku v poměru 1 objem včelího medu + 2 objemy pramenité vody.
Medovina s přídavkem koření, jako je muškátový květ, skořice, pepř a chmel. 966 je odkaz na středověký zlatý nápoj s vůní koření dovážených kupci ze vzdáleného světa.
Jemná a lahodná medovina kvašená z jarních lučních medů s vyluhovanými květy černého bezu.