Medoviny vyráběné studenou cestou, Strana 13
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby



Medovina vyráběná studenou cestou, bez koření a bylin, dozrávaná v nerezovém tanku. Je plněná do bag in boxu. Tuto novinku exkluzivně prodáváme jen v Medovinárně. Vhodné pro...

Hořko-sladká chuť originální, bylinkové a za studena vyráběné medoviny výjimečně vhodná ke zklidnění zažívání jako digestivum.

Polosladká šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.

Velmi suchá šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.

Představujeme vám první novodobou estonskou medovinu. Medovina ve své původní dobrotě! Sušší a s bohatým aromatem.

Černý rybíz, maliny a spousta slunečnicového medu jsou ingrediencemi první belgické medoviny značky De Mederie. Zrála v dřevěných sudech. Odkazuje na desku Red Hot Chili...


Belgická medovina Sanguis Imperatoris je ovocná medovina vyrobená fermentací jablečno-hruškové šťávy s medem, do které je následně přidán černý rybíz, kaštanový med a vanilka.

Belgická malinová medovina. Sanguis Nobilis Plus Ultra je větší bratr běžného Sanguis Nobilis. Jde o velmi sladkou malinovou melomelu vycházející z amerického stylu. Sladkost je...

Belgická ostružinová bomba. Sanguis Nobilis Plus Ultra byla vyrobena s 900 gramy ostružin a 500 gramy medu na litr. Je docela sladká, ale tuto sladkost dokonale drží na uzdě...

Syn broskve! je velmi vydařená belgická broskvová medovina. Roční zrání na sudu po ex-meruňkové pálence.

Belgický Original Sin V.3.0 je třetí šarže jablečné medoviny. Byla vyrobena mimo jiné z organické jablečné šťávy z Reine des étoiles, Belle de Boskoop, Joseph Mulsh, Golden...

Sladká tradiční medovina s vřesovým medem. Díky zrání na sudu ex-Kilchoman whisky zdědila krásnou kouřovou kvalitu. Je to perfektní medovina pro milovníka Islay a krásný úvod do...

Suchá perlivá medovina vyrobená z ručně sbíraných bezových květů z oblasti Bergenu a citronu. Kvašená druhotně v tanku.

Glød je norská vánoční medovinová verze svařeného červeného vína. Medovina je opravdu příjemně lahodná vyvážená a krásné spojuje přirozené třísloviny červeného vína se sladkostí...