Medoviny vyráběné studenou cestou, Strana 6
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Melomela vyrobena pouze z jablečného moštu z lokálních jablek a květového medu. Výroba probíhá za nízkých teplot ihned po zmoštování jablek. Melomela hnědočervené barvy a...
Medovina vyrobena z květového medu s přídavkem třešní. Polosladká medovina světle růžové barvy, velice jemné chuti a ovocné vůně.
Za studena vyráběná medovina jenom z medu a malin. Velmi sladká medovina, která je ale vyvážená příjemnou kyselinou i jemnou hořkostí a trpkostí v dochuti.
Sladkokyselá medovina z černého rybízu je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Výrazně kyselejší, ale vynikající chuť rybízu.
Sladká višňová medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Ve vůni i chuti je višeň ohromující, v chuti jemně nahořklá až trpká. Prostě tekuté višně...
Za studena vyráběná medovina z vlastních medů a šťávy ze zahradního ovoce. Výrazná ovocná příchuť vás okouzlí a je příjemným pitím při posezení s rodinou nebo přáteli. Dozrává v...
Medovina vyráběná studenou cestou z vlastního medu rodinného včelařství. Označená je jako "přírodní", nicméně obsahuje jemný přídavek chmele. Dozrává v akátových sudech.
Medovina vyráběná studenou cestou z vlastních medů s přídavkem koření a chmele. Příjemná sváteční medovina s jemnou a vyváženou kombinací koření.
Hrádecká medovina je tradiční medovinou kvašenou z medu a vody s přídavkem chmele.
Středně sladká medovina metheglin, je vyrobena studenou cestou z květového medu a květů bezu. Buket je medový, chuť je svěží, jemně bezová. Dochuť je dlouhá po bezových květech.
Polosuchá přírodní medovina, ročník 2017, je vyrobena ze směsi tmavých a květových medů studenou cestou. Posledních 18 měsíců ležela v sudu. Chuť je lehce hořká s tóny medu, s...