Polosladké medoviny, Strana 10
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Tato jablečná medovina je vyrobena z jablek z historického sadu Frydenlund severně od Kodaně z roku 1722. Ty byly moštovány a smíchány se světlým jarním medem z jablečných a...

Základem této belgické medoviny kategorie Braggot je sladká tradiční medovina ze slunečnicového medu a hustý (taaaaak hustý…) stout. Oboje se spojí a dá zrát do sudu po...

Rosé de Brabant, yay! je nízkoalkoholická lehká medovina kvašená ze slunečnicového medu spolu s lesním ovocem a ostružinami.

Medovina s přírodním mandlovým aroma

Medovina z Vysočiny obohacená 14 druhy bylinek a chmelem a doporučujeme ji pro ohřívání.

Medovina s přírodním ořechovým aroma

Medovina z Vysočiny, se směsí 14 bylin a koření a chmele dochucená višňovým sirupem. Výrazná aromatická chuť višně dodává medovině zajímavý nádech, který oceňují zejména ženy....

Dánská medovina z letního medu, s jablky, hřebíčkem, skořicí, kardamonem, zázvorem dozrává s dubovými chipsy. Má charakteristickou aromatickou vůni, připomínající Vánoce.

Dánské léto v lahvi. Bezová medovina je svěží, sladká a letní. Uhasí žízeň a jak v chuti, tak vůni je bezový květ velmi výrazný a je jednoznačně její dominantním charakterem....

Svěží, ovocná a květinová dánská medovina je polosladká, kde použitý med v kombinaci s bylinami dodávají ovocný zážitek a snižují pocit sladkosti. Jedinečná medovina s velmi...

Medovina vyráběná studenou cestou, bez koření a bylin, dozrávaná v nerezovém tanku. Je plněná do bag in boxu. Tuto novinku exkluzivně prodáváme jen v Medovinárně. Vhodné pro...

Hořko-sladká chuť originální, bylinkové a za studena vyráběné medoviny výjimečně vhodná ke zklidnění zažívání jako digestivum.

Polosladká šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.

Tato medovina z černého rybízu se vyrábí z místně pěstovaného organického černého rybízu a směsi místního řepkového a jetelového medu. Zrála v sudech po bourbonu, které dříve...

Tato medovina z černého rybízu se vyrábí z místně pěstovaného organického černého rybízu a místního medu. Zrála jeden rok v sudech po bourbonu. Chuťové tóny zahrnují rozinky z...

Černý rybíz, maliny a spousta slunečnicového medu jsou ingrediencemi první belgické medoviny značky De Mederie. Zrála v dřevěných sudech. Odkazuje na desku Red Hot Chili...

Belgická medovina Sanguis Imperatoris je ovocná medovina vyrobená fermentací jablečno-hruškové šťávy s medem, do které je následně přidán černý rybíz, kaštanový med a vanilka.

Jednodruhová medovinka Original Dr. Bojda