Polosladké medoviny, Strana 10
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Perlivá medovina "NOČ" představuje vrchol včelařských znalostí výrobce. Šumivá medovina se vyrábí podle slavného francouzského procesu kvašení v lahvích, což je proces, kterému...


Rosé de Brabant, yay! je nízkoalkoholická lehká medovina kvašená ze slunečnicového medu spolu s lesním ovocem a ostružinami.

Medovina z Vysočiny obohacená 14 druhy bylinek a chmelem a doporučujeme ji pro ohřívání.

Medovina s přírodním ořechovým aroma

Středně sladká medovina s jemnou příchutí vyluhované skořicové kůry.

Medovina z Vysočiny, se směsí 14 bylin a koření a chmele dochucená višňovým sirupem. Výrazná aromatická chuť višně dodává medovině zajímavý nádech, který oceňují zejména ženy....

Jarní medovina patří do limitované série medovin čtyř ročních období od dánského medovinařství Mjødgård.

Trelleborgy byly skandinávské kruhové pevnosti a Mjødgård se touto medovinou pokusil vytvořit nápoj, který by válečníci mohli pít při významných příležitostech. Jedná se o...

Dánská medovina z letního medu, s jablky, hřebíčkem, skořicí, kardamonem, zázvorem dozrává s dubovými chipsy. Má charakteristickou aromatickou vůni, připomínající Vánoce.

Dánské léto v lahvi. Bezová medovina je svěží, sladká a letní. Uhasí žízeň a jak v chuti, tak vůni je bezový květ velmi výrazný a je jednoznačně její dominantním charakterem....

Svěží, ovocná a květinová dánská medovina je polosladká, kde použitý med v kombinaci s bylinami dodávají ovocný zážitek a snižují pocit sladkosti. Jedinečná medovina s velmi...

Medovina vyráběná studenou cestou, bez koření a bylin, dozrávaná v nerezovém tanku. Je plněná do bag in boxu. Tuto novinku exkluzivně prodáváme jen v Medovinárně. Vhodné pro...

Hořko-sladká chuť originální, bylinkové a za studena vyráběné medoviny výjimečně vhodná ke zklidnění zažívání jako digestivum.

Polosladká šumivá slovinská medovina, jejímž základem je medovina kvašená z květových medů. Tzv. medovinové šampaňské.

Tato medovina z černého rybízu se vyrábí z místně pěstovaného organického černého rybízu a směsi místního řepkového a jetelového medu. Zrála v sudech po bourbonu, které dříve...

Černý rybíz, maliny a spousta slunečnicového medu jsou ingrediencemi první belgické medoviny značky De Mederie. Zrála v dřevěných sudech. Odkazuje na desku Red Hot Chili...