Česká medovina, Strana 8
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby

Za studena vyráběná medovina jenom z medu a malin. Velmi sladká medovina, která je ale vyvážená příjemnou kyselinou i jemnou hořkostí a trpkostí v dochuti.

Sladkokyselá medovina z černého rybízu je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Výrazně kyselejší, ale vynikající chuť rybízu.

Polosladká medovina z plně vyzrálých višní z buchlovických sadů a lipového medu, ročník 2018 Vás osloví svěžím lipovým buketem a delikátní dlouhou višňovou dochutí.

Višňová medovina zrála 24 měsíců v barrique sudech z amerického dubu. Velmi intenzívní chuť višní v kombinaci se sladkostí medu řadí tuto medovinu mezi nejlepší ovocné medoviny...

Jemná kořeněná medovina s přídavkem chmele - žatecký poloraný červeňák. Tato edice se již výrazně liší od původní hradní luženské medoviny. Nepřehlédnutelnou charakteristiku...

Medovina smělé chuti (a barvy) zralých višní. Chutná skvěle na ledu i lehce ohřátá. Ze zralých a voňavých višní z vedlejší vsi

Speciální šípkovo-rakytníková vinná medovina kvašená s moštem odrůdy Frankovka.