Česká medovina, Strana 8
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby
Višňová medovina zrála 24 měsíců v barrique sudech z amerického dubu. Velmi intenzívní chuť višní v kombinaci se sladkostí medu řadí tuto medovinu mezi nejlepší ovocné medoviny...
Medovina vyráběná studenou cestou s přidaným koření (složení odvozeno z hradní medoviny) se zvýšeným obsahem chmele druhým chmelením po hlavním kvašení.
Polosladká jablečná medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Výrazná, ale příjemně nahořklá chuť jablíček v podkresu medových tónů.
Sladkokyselá medovina z černého rybízu je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Výrazně kyselejší, ale vynikající chuť rybízu.
Lahodná medovina vyráběná za studena z nektarových medů s macerovanými květy černého bezu.
Jemná kořeněná medovina s přídavkem chmele - žatecký poloraný červeňák. Tato edice se již výrazně liší od původní hradní luženské medoviny. Nepřehlédnutelnou charakteristiku...
Medovina z Nové Říše patří mezi dlouhodobě nejoblíbenější přírodní medoviny v naší nabídce. Med použitý na medovinu pochází z vlastních včelstev a oblasti Vysočiny a medovina je...
Speciální šípkovo-rakytníková vinná medovina kvašená s moštem odrůdy Frankovka.
Jemně kořeněná medovina s příjemnou chutí muškátu, zázvoru a medu vyráběná studenou cestou pro zachování všech vlastností medu
Toto za studena vyráběné medové víno čeká na široké publikum z řad příznivců vína i tradičních medových vín. Naše nejjemnější medy zrají v moštu z moravských odrůd...