Přírodní medoviny, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Radomilická medovina je vyráběna kvašením z květového medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Je obohacena o propolis, což medovině zaručuje výraznější chuť pryskyřice a...
Radomilická medovina je vyráběna kvašením z lesního medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Na výrobu je použit med z pozdních letních snůšek. Medovina má výraznější chuť i...
Radomilická medovina je vyráběna z včelího květového medu z oblasti jižních Čech – Vodňanska. Výroba medoviny probíhá studenou cestou pro zachování vzácných vlastností medu....
Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska. Jedinečné dílo dokonalé harmonie přírody a vybraných druhů medu je ukryto v...
Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené převážně z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska. V této medovině se unikátním způsobem snoubí lahodná chuť a...
Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky. Možná vás inspiruje k tomu, abyste zamířili k...
Medovina vyrobená za studena určená k dlouhodobé archivaci ve studených sklepích a pro výjimečné příležitosti.
Příjemná medová chuť této klasické medoviny byla ceněným nápojem našich předků.
Lehké svěží medové víno s nádechem vinařské Moravy od včelaře z Mutěnic. Vyráběné jako víno studenou cestou. Skvělý dárek, který ještě před ochutnáním provoní místnost díky...
Jemná přírodní staročeská medovina je vyráběná studenou cestou, bez přídavku koření nebo bylin, pouze kvašením z květových medů z oblasti Vysočiny. Dozrávaná je minimálně 2 roky...
Klasická medovina příjemné medové chuti, vyrobená kvašením z květových medů, zejména pozdně letních s převahou slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.
Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medovicových medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková...
Včely jsou naše radost. Medovinu máme rádi. Medovina je med proměněný fermentací na medové víno. Náš med pochází z Vysočiny.
Medovina vyrobena studenou cestou z jarního květového medu s krásnou zlatavou barvou a velmi jemnou vyváženou chutí.
Typická lahodná chuť lipového medu přechází kvašením za studena do této originální medoviny.
Aktuální varianta Tekovské medoviny je vyráběna již bez přidání koření a bylinek a zachovává si výrazně přírodní charakter.
Lahodná medovina vyráběná za studena z nektarových a medovicových medů působí výrazně vinným dojmem.