Přírodní medoviny, Strana 4
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Vynikající sladká norská medovina kvašená z kaštanového medu dozrávaná 6 měsíců v Bourbon barelu.
Klasická přírodní medovina z Beskydských nektarových medů je vyráběná studenou cestou s mimořádnou pečlivostí na zcela přírodní bázi. Vynikající vůně a chuť s jemných nádech...
Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky kvašená ze směsi květových medů, z nichž v chuti zůstala velmi výrazná lípa
Květová medovina vyráběná studenou cestou. Medovina světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť středně plná medová se sušenými rozinkami....
Medovina je vyráběná studenou cestou kvašením ze směsi lesního a lučního medu. Po vyčeření se nechává dozrávat několik měsíců v dubovém sudu, čímž získá intenzivnější aroma a v...
Poctivá potštejnská medovina kvašená z květových medů a zrající půl roku v sudu po bourbonu z Kentucky. Voňavá chuť bourbonu, méně sladkosti
Archívní medovina dozrávala přibližně 1 rok v barikovém sudu z amerického dubu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.
Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".
Delikátní bariková medovina z pomezí slovenského Pohronského Inovce a Tribeče. Tekovská medovina je vyráběna s vysokým podílem akátového medu.
Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky v limitované edici 520ks, která dozrávala 8 měsíců v sudech po skotské whiskey z regionu Islay.
Základ tradiční medoviny tvoří naše chuťově vyvážené, ceněné medy. Je připravena metodou za studena a zraje v akátovém sudu. Dřevitý podtón, který je pro vzniklou chuť typický,...
Dánská medovina s chutí čistého medu. Ren Mjød se vyrábí výhradně z nejlepšího a nejchutnějšího medu pozdního léta a také malého množství medu lipového nebo vřesového.
Zlatá včela se vyrábí procesem kvašení z roztoku v poměru 1 objem včelího medu + 2 objemy pramenité vody.
Zachovává hodnotu medu, protože není podroben tepelné úpravě. Dwójniak Kormoran je směs speciálně vybraných druhů včelích medů. Přirozeně chutný a aromatický dwójniak bez přísad.
Tradiční medovina vařená ze 4 druhů nejkvalitnějších slovenských medů dozrává přibližně rok v dubových sudech.