Medoviny vyráběné studenou cestou, Strana 12
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby


Ušlechtilý polský dwójniak s přídavkem ovoce z lokálního hruškového sadu. Obsahuje 50% medu a čerstvě vylisovanou hruškovou šťávu. Medovina výrazně vyzrálá, jemná, s vysokou...

Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je...


Norská medovina je poctou složitému duchovnímu světu Vikingů. Vyrábí se bez vody, pouze s tmavými bobulemi a medem – a samozřejmě s malou dávkou medového kouzla. Seidekunst je...

Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.


V této polské medovině kategorie trójniak vás ohromí silné aroma kávových zrn, mezi kterými pronikají jemné tóny kvetoucí louky. Ladná hořkost kávy je vyvážena polosladkou...

Sif je severská bohyně obilí, úrody a plodnosti, manželka Thórova. Je nesmírně krásná, na což velmi žárlil Loki. Ten ji jednou v noci ostříhal vlasy. Ostříhání bylo pro...

Perlivá medovina "NOČ" představuje vrchol včelařských znalostí výrobce. Šumivá medovina se vyrábí podle slavného francouzského procesu kvašení v lahvích, což je proces, kterému...


Velmi sladká norská melomela vyrobená po vzoru tradičních norských vaflí s borůvkovým džemem.

Základem této belgické medoviny kategorie Braggot je sladká tradiční medovina ze slunečnicového medu a hustý (taaaaak hustý…) stout. Oboje se spojí a dá zrát do sudu po...

Rosé de Brabant, yay! je nízkoalkoholická lehká medovina kvašená ze slunečnicového medu spolu s lesním ovocem a ostružinami.