Polosuché medoviny
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Vyrábí se z nektarových medů se silnou vůní a štiplavou chutí. Nejsušší medovina v produkci firmy.
Medovina prokvašená z druhového lipového medu z oblasti Českého lesa, který medovině dává specifickou vůni a chuť.
Polosladké medové víno kvašené ze slunečnicového medu má velmi příjemnou chuť a vůni. Jeho mírná sladkost umocňuje chuťový vjem, který je příznivě ovlivněn i šetrnou přípravou a...
Lehké svěží medové víno s nádechem vinařské Moravy od včelaře z Mutěnic. Vyráběné jako víno studenou cestou. Skvělý dárek, který ještě před ochutnáním provoní místnost díky...
Tento polský trójniak je vyroben kvašením z aromatického včelího medu s přídavkem ovocných šťáv a koření. Na medovinu bylo použito 33% medu.
100% borůvkový mošt z kanadských borůvek pěstovaných na místní farmě získal po prokvašení v kombinaci s květovým medem jedinečný charakter. Med a borůvky se skvěle doplňují a v...
Medovina vyráběná studenou cestou s přidaným koření (složení odvozeno z hradní medoviny) se zvýšeným obsahem chmele druhým chmelením po hlavním kvašení.