Polosladké medoviny, Strana 6
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Zachovává hodnotu medu, protože není podroben tepelné úpravě. Jeho medové aroma a lehce nasládlá, jedinečná chuť pochází z pečlivě vybraných ušlechtilých včelích medů...
Příjemná medová chuť této klasické medoviny byla ceněným nápojem našich předků.
Jemné tóny vyluhovaných mandlí zlehka dokreslují medovou chuť tradičně vyráběné medoviny.
Decentně nahořklá ořechová příchuť je oblíbenou variantou medoviny z jižních Čech.
Tradiční kombinace staročeského koření s přidaným citrónem charakterizuje tuto oblíbenou medovinu.
Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky kvašená ze směsi květových medů, z nichž v chuti zůstala velmi výrazná lípa
Polosladká jablečná medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Výrazná, ale příjemně nahořklá chuť jablíček v podkresu medových tónů.
Sladkokyselá medovina z černého rybízu je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Výrazně kyselejší, ale vynikající chuť rybízu.
Středně sladká medovina metheglin, je vyrobena studenou cestou z květového medu a květů bezu. Buket je medový, chuť je svěží, jemně bezová. Dochuť je dlouhá po bezových květech.
Polosladká, přírodní vařená medovina, ročník 2020. Medovina je vyrobena z melecitózního lesního medu ze stanovišť v Chřibských lesích. Chuť je plná, harmonická po lesním medu s...
Tradiční polosladká litevská medovina Trakai je pojmenována po starém hlavním městě Litvy a vyrábí se podle staré receptury.
