Polosladké medoviny, Strana 6
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Tradiční kombinace staročeského koření s přidaným citrónem charakterizuje tuto oblíbenou medovinu.
Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky kvašená ze směsi květových medů, z nichž v chuti zůstala velmi výrazná lípa
Hrádecká medovina je tradiční medovinou kvašenou z medu a vody s přídavkem chmele.
Polosladká jablečná medovina je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Výrazná, ale příjemně nahořklá chuť jablíček v podkresu medových tónů.
Sladkokyselá medovina z černého rybízu je vyrobena řízeným kvašením za studena, bez ohřevu. Nesířená. Výrazně kyselejší, ale vynikající chuť rybízu.
Středně sladká medovina metheglin, je vyrobena studenou cestou z květového medu a květů bezu. Buket je medový, chuť je svěží, jemně bezová. Dochuť je dlouhá po bezových květech.
Polosladká, přírodní vařená medovina, ročník 2020. Medovina je vyrobena z melecitózního lesního medu ze stanovišť v Chřibských lesích. Chuť je plná, harmonická po lesním medu s...
Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita
Polosladká ovocná polská medovina "Svařená švestka" je vyráběná s přídavkem skořice. Ohřátá je vynikající.
Tento polský Trójniak je jemně nasládlý, s výraznou chutí zralé švestky. Vyrábí se spojením 1 objemového dílu medu se 2 objemovými díly vody, kde více než 30% vody bylo...
Jemná kořeněná medovina s přídavkem chmele - žatecký poloraný červeňák. Tato edice se již výrazně liší od původní hradní luženské medoviny. Nepřehlédnutelnou charakteristiku...
Medovina vyrobena z květového a medovicového medu s přídavkem červeného rybízu. Polosladká medovina načervenalé barvy s výraznou ovocnou vůní a svěží chutí.
Medovina čerstvě vykvašená studenou cestou s jemně sladkou ovocnou chutí a nádhernou medovo-oranžovou barvou zralých moravských meruněk. Jako stvořená pro vánoční relax a...
