Česká medovina, Strana 9
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby

Medovina dozrávaná v dubovém sudu

Medovina smělé chuti (a barvy) zralých višní. Chutná skvěle na ledu i lehce ohřátá. Ze zralých a voňavých višní z vedlejší vsi

Speciální šípkovo-rakytníková vinná medovina kvašená s moštem odrůdy Frankovka.

Medovina vyrobena z květového a medovicového medu s přídavkem červeného rybízu. Polosladká medovina načervenalé barvy s výraznou ovocnou vůní a svěží chutí.

Limitovaná řada je kvašená z nektarového medu kvetoucích ovocných stromů. Dozrávala více jak rok v dubovém sudu s mírným výžehem. Má příjemný nádech kouřového aroma ze sudu. Je...

Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Zweigeltrebe. Je vyráběna za studena osvědčenou vinařskou technologií.

Studenou cestou vyráběná melomela. Medovina tmavě cihlové barvy s fialovými odlesky. V aromatice můžete cítit aroniový likér a ibiškový květ, v chuti dominuje bobulové ovoce s...

Medovina vyráběná studenou cestou z medu a černého rybízu. Medovina granátově červené barvy. V aromatice dominuje černý rybíz a drobné bobulové ovoce.

Medovina kvašená studenou cestou z květových medů je světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť osvěžující medová a hravá.

Základ medoviny tvoří naše chuťově vyvážené, ceněné medy. Je připravena metodou za studena. Do procesu kvašení bylo přidáno čerstvé ovoce.

Vinná medovina kvašená z medu a moštu odrůdy Cabernet Moravia. Medovina temně rubínové barvy.