Přírodní medoviny, Strana 7
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Klasická medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květových medů, zejména slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.

Medovina vyrobená v klasickém polském stylu "dwójniak" - pouze z vody a medu. Je to medovina vařená, což znamená, že se směs vody a medu před kvašením povaří.


Ódin je staroseverské jméno boha germánského a severského panteonu, zejména v severských pramenech vystupuje jako hlavní bůh náležící ke skupině bohů zvaní Ásové (Æsir). Tento...

Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".



Dánská medovina s chutí čistého medu. Ren Mjød se vyrábí výhradně z nejlepšího a nejchutnějšího medu pozdního léta a také malého množství medu lipového nebo vřesového.

Představujeme vám první novodobou estonskou medovinu. Medovina ve své původní dobrotě! Sušší a s bohatým aromatem.

Medovina zrála 5 let v sudu po francouzské odrůdě Grenache noir, tak aby se dosáhlo nejlepšího možného chuťového profilu. Vůně je jemná a bohatá, s tóny červeného vína.

Tato irská medovina je lahodná, suchá medovina tradičního stylu, krásně ostrá s příjemnou citrusovou medovou příchutí. Nejlépe chutná vychlazená nebo na ledu jako nápoj před...

Sladká tradiční medovina s vřesovým medem. Díky zrání na sudu ex-Kilchoman whisky zdědila krásnou kouřovou kvalitu. Je to perfektní medovina pro milovníka Islay a krásný úvod do...

Belgická medovina 4 roky vyzrálá ve dvou sudech! Tato medovina je extra speciální, protože zrála ne méně než 4 roky v různých sudech po whisky a poté zrála dále v sudu po bourbonu.

Nádherná 3letá tradiční medovina fermentovaná z medu z pomerančových květů, která zrála posledních 12 měsíců v dubovém vinném sudu z francouzského dubu, aby jí dodala zajímavou...