Polosladké medoviny, Strana 7
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Polosladká ovocná polská medovina "Svařená švestka" je vyráběná s přídavkem skořice. Ohřátá je vynikající.
Tento polský Trójniak je jemně nasládlý, s výraznou chutí zralé švestky. Vyrábí se spojením 1 objemového dílu medu se 2 objemovými díly vody, kde více než 30% vody bylo...
Jemná kořeněná medovina s přídavkem chmele - žatecký poloraný červeňák. Tato edice se již výrazně liší od původní hradní luženské medoviny. Nepřehlédnutelnou charakteristiku...
Jemně kořeněná medovina s příjemnou chutí muškátu, zázvoru a medu vyráběná studenou cestou pro zachování všech vlastností medu
Medovina vyrobena z květového a medovicového medu s přídavkem červeného rybízu. Polosladká medovina načervenalé barvy s výraznou ovocnou vůní a svěží chutí.
Osvěžující chuť medu spojená s hořkostí citrusových chmelů. Vařená polská medovina, dvakrát filtrovaná, s přídavkem chmele citra.
Světle červená barva medoviny upozorňuje na ovocný charakter. Medovina je kvašená z výběrových květových medů spolu s vylisovanými plody borůvek z vlastního sběru. Polosladká...
Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky kvašená ze směsi květových medů, z nichž v chuti zůstala velmi výrazná lípa
Studenou cestou vyráběná melomela. Medovina tmavě cihlové barvy s fialovými odlesky. V aromatice můžete cítit aroniový likér a ibiškový květ, v chuti dominuje bobulové ovoce s...
Medovina s příchutí bezinky vyráběná studenou cestou. Medovina sytě slámové barvy, ve vůni i v chuti jsou dominantní květy černého bezu. Dochuť středně plná, kratší, příjemně...
Medovina růžovooranžové barvy vyrobená z květového medu, bylin a koření. Dochuť velmi dlouhá, jemně bylinková s lehkou, ale velmi příjemnou hořčinkou. Při pití krásně prohřívá.
Květová medovina vyráběná studenou cestou. Medovina světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť středně plná medová se sušenými rozinkami....
Základ medoviny tvoří naše chuťově vyvážené, ceněné medy. Je připravena metodou za studena. Do procesu kvašení bylo přidáno čerstvé ovoce.
Polosladká norská medovina pronikavě rubínové barvy vyráběná kvašením z medu spolu s malinovou a citrónovou šťávou
Prémiová ovocná medovina. Jarní dotek slunce, slunečné paprsky deroucí se korunami stromů, chutě babičina višňového štrůdlu.
Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky v limitované edici 520ks, která dozrávala 8 měsíců v sudech po skotské whiskey z regionu Islay.