Polosladké medoviny, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Tradiční polosladká litevská medovina Trakai je pojmenována po starém hlavním městě Litvy a vyrábí se podle staré receptury.
Klasická medovina z medů Hřebečských vrchů na pomezí Čech a Moravy. Základní medovina bez přísad. Vyrobená ze směsi květových medů, převážně lípy a slunečnice.
Limitovaná edice zázvorové medoviny s jemným kořenitým až pikantním podtónem. Tato medovina je vyrobena kvašením z voňavého květového medu a šťávy příjemně pikantního zázvoru,...
Klasická medovina vyráběná studenou cestou z medu a lokálních borůvek z oblasti Zvičiny.
Studenou cestou vyráběná melomela. Medovina tmavě cihlové barvy s fialovými odlesky. V aromatice můžete cítit aroniový likér a ibiškový květ, v chuti dominuje bobulové ovoce s...
Medovina s příchutí bezinky vyráběná studenou cestou. Medovina sytě slámové barvy, ve vůni i v chuti jsou dominantní květy černého bezu. Dochuť středně plná, kratší, příjemně...
Medovina růžovooranžové barvy vyrobená z květového medu, bylin a koření. Dochuť velmi dlouhá, jemně bylinková s lehkou, ale velmi příjemnou hořčinkou. Při pití krásně prohřívá.
Květová medovina vyráběná studenou cestou. Medovina světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť středně plná medová se sušenými rozinkami....