Přírodní medoviny, Strana 4
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby


Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky kvašená ze směsi květových medů, z nichž v chuti zůstala velmi výrazná lípa

Polosuchá přírodní medovina, ročník 2017, je vyrobena ze směsi tmavých a květových medů studenou cestou. Posledních 18 měsíců ležela v sudu. Chuť je lehce hořká s tóny medu, s...


Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

Osvěžující chuť medu spojená s hořkostí citrusových chmelů. Vařená polská medovina, dvakrát filtrovaná, s přídavkem chmele citra.

Limitovaná řada je kvašená z nektarového medu kvetoucích ovocných stromů. Dozrávala více jak rok v dubovém sudu s mírným výžehem. Má příjemný nádech kouřového aroma ze sudu. Je...

Květová medovina vyráběná studenou cestou. Medovina světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť středně plná medová se sušenými rozinkami....

Archívní medovina dozrávala přibližně 1 rok v barikovém sudu z amerického dubu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.

Delikátní bariková medovina z pomezí slovenského Pohronského Inovce a Tribeče. Tekovská medovina je vyráběna s vysokým podílem akátového medu.

Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky v limitované edici 520ks, která dozrávala 8 měsíců v sudech po skotské whiskey z regionu Islay.

Medovina z Nové Říše patří mezi dlouhodobě nejoblíbenější přírodní medoviny v naší nabídce. Med použitý na medovinu pochází z vlastních včelstev a oblasti Vysočiny a medovina je...

Základ tradiční medoviny tvoří naše chuťově vyvážené, ceněné medy. Je připravena metodou za studena a zraje v akátovém sudu. Dřevitý podtón, který je pro vzniklou chuť typický,...